Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Thuiszorg Uitzendbureau
Uw specialist in de werving & selectie van thuiszorgpersoneel!

» De organisatie
» Onze diensten
» Offerte aanvraag
» Partners
» Werken in de Thuiszorg
» Contact

Wij zijn actief in geheel Nederland.  Vraag vrijblijvend online een offerte aan, klik hier.

Dienstverlening XL Thuiszorguitzendbureau

Iedere onderneming en iedere aanvraag is anders en dus uniek. Daarom biedt XL altijd dienstverlening op maat, gebaseerd op kennis, inzicht en ervaring. De specifieke wensen die u heeft, vormen voor ons het uitgangspunt voor de samenwerking. Een samenwerking die wij optimaal inhoud willen geven en waarvoor wij graag een stap extra zetten.

Onze dienstverlening bestaat o.a.uit:

Uitzenden
Het uitzenden van ervaren medewerkers tijdelijke/projectmatige (dag tot enkele weken, 1 tot 25). Van 1 medewerker tot aan de gehele uitbesteding van al het personeel op uw evenement. Lees meer over het inlenen van uitzendkrachten. 

Werving en selectie
Werving en selectie van vast of tijdelijk Thuiszorg personeel voor verschillende organisatie. Lees hier meer over werving en selectie door XL Uitzendbureau.

Wij verzorgen de gehele werving en selectie en stellen, op no cure no pay basis, de beste kandidaten aan u voor. Wij informeren de medewerkers vervolgens over uw bedrijf, huisregels en plannen de kandidaat op het gewenste moment(en) in en nemen de gehele loonadministratie uit handen. Lees verder over onze werkwijze.

Vrijblijvend een offerte?

Bent u op zoek naar vast of tijdelijk personeel voor uw thuiszorgaanvraag? Klik dan hier om online een offerte aan te vragen of bel 020-7073939 voor advies op maat.