Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Thuiszorg Uitzendbureau
Uw specialist in de werving & selectie van thuiszorgpersoneel!

» De organisatie
» Onze diensten
» Offerte aanvraag
» Partners
» Werken in de Thuiszorg
» Contact

Wij zijn actief in geheel Nederland.  Vraag vrijblijvend online een offerte aan, klik hier.

 XL Thuiszorg Uitzendbureau de organisatie  

XL Thuiszorg Uitzendbureau is gespecialiseerd in het leveren van personeel voor al uw Thuiszorgaanvragen. Van een dag(deel) tot enkelen weken. Voor korte eenmalige opdrachten tot structurele instroom. Niet eenmalig, maar ook voor meerdere projecten.

XL Thuiszorg Uitzendbureau is onderdeel van XL Studenten Uitzendbureau. Het uitzendbureau voor hoogopgeleide studenten en starters met een bestand van meer dan 80.000 kandidaten in geheel Nederland. Via XL Studenten Uitzendbureau selecteren wij de beste kandidaten voor administratieve werkzaamheden.

Thuiszorg Pool 

Wij beheren een pool met ervaren thuiszorgmedewerkers. Wij houden de beschikbaarheid en ervaringen van onze medewerkers nauwkeurig bij zodat wij de juiste personen op het juiste moment in de juiste kleding en voorwaarden kunnen inzetten.

Dekking

XL Thuiszorg Uitzendbureau actief in geheel Nederland en werkt vanuit verschillende vestigingen.

Cultuur

Professioneel, ervaren, georganiseerd en net zo flexibel als onze doelgroep. Bekend en ingespeeld op ad-hocsituaties van welke aard of omvang dan ook. Persoonlijk, creatief en meedenkend. Dynamisch en gedreven. Vastbesloten om voor iedere specifieke uitdaging de juiste oplossing te vinden.

Werkwijze

In samenwerking met onze opdrachtgevers stellen wij de behoefte van het aantal medewerkers voor de werkzaamheden vast. Wij bespreken de wensen van de opdrachtgever en het profiel waaraan onze mensen moeten voldoen. Lees hier meer over de werkwijze van XL Thuiszorg Uitzendbureau.