Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Thuiszorg Uitzendbureau
Uw specialist in de werving & selectie van thuiszorgpersoneel!

» De organisatie
» Onze diensten
» Offerte aanvraag
» Partners
» Werken in de Thuiszorg
» Contact

Wij zijn actief in geheel Nederland.  Vraag vrijblijvend online een offerte aan, klik hier.

Werkwijze Thuiszorg Uitzendbureau

In samenwerking met onze opdrachtgevers stellen wij de behoefte voor het aantal medewerkers vast.. Wij bespreken de wensen van de opdrachtgever en het profiel waaraan onze mensen moeten voldoen.

Thuiszorg Pool

Om als Thuiszorg Uitzendbureau snel te kunnen schakelen werken wij met geprepareerde pools van thuiszorgmedewerkers. Flexibiliteit, brede inzetbaarheid, korte inwerktijd en kennis van zaken staan bij onze uitzendkrachten centraal. Door een exacte en doorlopende administratie van de beschikbaarheid van deze kandidaten kunnen wij snel en efficiënt schakelen. Wij beheren een landelijke pool van circa 800 parttime en/of fulltime medewerkers.

Wij verzorgen o.a.:
- Alfa hulpen;
- Huishoudelijke hulpen;
- Facilitaire hulpen;
- Flexibele verpleeghulpen.


Wij hanteren strenge criteria bij het selecteren van onze medewerkers. Een goede beheersing van de Nederlands taal en ervaring in de branche is een minimum vereiste. Nog belangrijker vinden wij de contactuele eigenschappen en klantvriendelijkheid van onze mensen. Zij zijn tenslotte de stem van uw bedrijf (en uw klanten).

Instructie

Onze medewerkers worden door ons vooraf duidelijk geïnformeerd over:

- de inhoud van de werkzaamheden;
- de veiligheidsvoorschriften;
- de huisregels van uw organisatie;
- de werktijden, werkduur, etc.;
- de contactpersonen / leidinggevenden etc;
- de gang van zaken omtrent uitbetalingen, sociale voorzieningen, reserveringen, inhoudingen, rechtspositieregelingen, etc.

Deze zaken leggen wij vast in een informatiebrief welke in samenspraak met de klant zal worden geformuleerd. Alle medewerkers zullen een kopie van deze informatiebrief ontvangen.

Facturatie

Aan het einde van de werkzaamheden ondertekent u de urenverantwoording en wij zorgen voor de correcte afhandeling van de lonen en eventuele onkosten.